Eelkoolitundidega alustasime juba eelmise aasta septembrikuust. Noored õppurid said juurde uusi teadmisi emakeeles, matemaatikas, inglise keeles ja loovusõppes. Eelkooliõpetajad andsid oma parima, et lapsi hästi kooliks ette valmistada. Tore on tõdeda, et meie eelkooli lapsed pääsesid nii Tallinna eliitkoolidesse kui ka Tabasalu kooli süvaõppega klassidesse.

Värskelt on paljudel lastel veel meeles mõnus juunikuine lastelaager, kus osalesid 1.-3. klasside õpilased. Laagri jooksul tutvusid lapsed kohalike ettevõtetega (nt. ActualPrint, Prolexplast), nautisid Muraste looduskooli retkejuhtide eestvedamisel loodusmatka Murastes, heitsid pilgu Tallinna loomaaia loomade igapäevaellu, disainisid kilekottidest moerõivaid, tegid sporti, osalesid kirjanduslikul jalutuskäigul raamatukogus, käisid Solarise kinos filmi vaatamas ja tutvusid kino telgitagustega. Lastelaagri eduka õnnestumise eest täname Harku vallavalitsust, Osvald cateringi, ActualPrinti, Prolexplasti, TederReise, Muraste looduskooli, Tabasalu raamatukogu, Solarise kino, Rebasemäe pubi ja Tallinna loomaaeda.
Lapsed ja lapsevanemad jäid korraldatud laagriga väga rahule ning soovitakse edaspidigi, et meie vallas selliseid laagreid lastele pakutakse.

Uus õppeaasta toob MTÜ Tabasalu Koolituskeskusele uued võimalused. Septembrikuust alates pakume 5-aastastele mudilastele mängukooli ja 6-7-aastastele lastele võimalust osaleda eelkoolitundes. Aastaringselt on võimalik osaleda erinevates temaatilistes töötubades, erinevates huviringides ja päevalaagrites.